Καλής Παναγιάς, Βέροια 59131

ΣΑΛΟΝΙ MADRID

Αν είστε λάτρης του μποέμ στυλ, φέτος θα δείτε τα αγαπημένα σας χρώματα παντού! Οι αποχρώσεις γίνονται λίγο πιο μουντές για τον χειμώνα, κάτι που φέρνει μια σύγχρονη νότα σε αυτό το διαχρονικό πλέον στυλ διακόσμησης, εξακολουθώντας όμως να το υπηρετούν άψογα. Ας τις δούμε αναλυτικά:

 

Από φωτεινό κίτρινο > μουσταρδί.

 

 

Από έντονο πορτοκαλί > τερακότα

Ζεστό χρώμα που ταιριάζει τέλεια με γήινες αποχρώσεις. Αν τα χρώματα του χώρου σας είναι ουδέτερα (σε αποχρώσεις του μπεζ και του λευκού), η τερακότα μπορεί να δώσει την ένταση που χρειάζεται χωρίς να διαταράξει την ισορροπία. Από την άλλη, συνδυάζεται υπέροχα με καφέ και μουσταρδί αποχρώσεις για ένα μποέμ στυλ. 

 

Από ζωηρό γαλάζιο > παστέλ πετρόλ. 

Αυτό το χρώμα αποπνέει διακριτική πολυτέλεια και είναι κλασικό, άρα αποτελεί επένδυση για τη διακόσμησή σας. Καναπές, πολυθρόνα, μαξιλάρια, χαλί… ό,τι κι αν προτιμήσετε, δεν θα το μετανιώσετε ποτέ. 

 

Από λαχανί > λαδί. 

Καμία παλέτα δεν είναι ολοκληρωμένη χωρίς μία τουλάχιστον απόχρωση του πράσινου. Το χαρούμενο λαχανί του καλοκαιριού γίνεται ένα πλούσιο λαδί τον χειμώνα, που συνδυάζεται άριστα με όλα τα παραπάνω χρώματα. Μια κουρτίνα, μερικά διακοσμητικά μαξιλάρια ή μία μοκέτα είναι ό,τι πρέπει για να το προσθέσετε στον χώρο σας.

 

GALLERY