Καλής Παναγιάς, Βέροια 59131

ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ COUNTRY

ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ COUNTRY

Το κρεβάτι είναι κατασκευασμένο από ξύλο mdf σε συνδυασμό με φυσικό μασίφ ξύλο στις κουπαστές και τα πόδια στήριξης του κρεβατιού. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή του κρεβατιού είναι υψηλών προδιαγραφών και ιδιαίτερης αντοχής στη χρόνια χρήση. Το κρεβάτι βάφεται με οικολογικά, υποαλλεργικά βερνίκια, σε ένα από τα διαθέσιμα χρώματα λάκας ανάλογα με το δικό σας γούστο. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής του country effect, μιας μεθόδου παλαίωσης κατά την οποία οι ακμές των επίπλων επεξεργάζονται με τρόπο τέτοιο ώστε να έχουν την ιδιαίτερη όψη παλαίωσης.

Το ντουλάπι αποθήκευσης είναι το κατάλληλο έπιπλο αποθήκευσης για να οργανώσετε όλα τα απαραίτητα για την καθημερινότητα σας μικροπράγματα, όπως κοσμήματα και καλλυντικά. Είναι κατασκευασμένο από ξύλο mdf και μπορεί να βαφτεί σε ένα από τα προτεινόμενα χρώματα λάκας, για να συμπληρώσει ιδανικά τον προσωπικό σας χώρο.

Η συρταριέρα διαθέτει τρία μεγάλα συρτάρια αποθήκευσης και είναι το ιδανικό έπιπλο για οργανώσετε τα αγαπημένα σας πράγματα. Είναι κατασκευασμένη από ξύλο mdf σε συνδυασμό με φυσικό μασίφ ξύλο από το οποίο είναι κατασκευασμένα τα πόδια στήριξης. Η συρταριέρα μπορεί να βαφεί σε οποιοδήποτε από τα προτεινόμενα χρώματα λάκας, χρησιμοποιώντας υποαλλεργικά, οικολογικά βερνίκια.

Η ψηλή συρταριέρα διαθέτει έξι συρτάρια αποθήκευσης και είναι το ιδανικό έπιπλο για οργανώσετε τα αγαπημένα σας πράγματα. Είναι κατασκευασμένη από ξύλο mdf σε συνδυασμό με φυσικό μασίφ ξύλο από το οποίο είναι κατασκευασμένα τα πόδια στήριξης. Η συρταριέρα είναι διαθέσιμη σε ένα από τα προτεινόμενα χρώματα λάκας, ανάλογα με το δικό σας γούστο. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξετε την ειδική επεξεργασία country effect, κατά την οποία οι ακμές του προϊόντος επεξεργάζονται με τρόπο ώστε να έχουν ένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα παλαίωσης.

GALLERY

κρεβάτι 174χ214

κομοδίνο 55άρι ή 45άρι

τουαλέτα με 3 συρτάρια 120χ90χ50βαθος

συρταριέρα ψηλή 55χ133χ44βάθος

ντουλαπιερα 49,4χ150χ15βάθος

ΜΑΣΙΦ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΣΚΕΛΕΤΟ

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ