Καλής Παναγιάς, Βέροια 59131

Μπορεί να μην έχετε ασχοληθεί ιδιαίτερα με την διακόσμησή τους αλλά είναι πολύ σημαντική έτσι ώστε κάθε χώρος του σπιτιού να είναι προσεγμένος και όμορφα διακοσμημένος μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Μιλάμε για τα τραπέζια του σπιτιού και τις υπέροχες ιδέες που σας δίνουμε για να τα διακοσμήσετε. 

COFFEE TABLES

DO Το τραπεζάκι σαλονιού είναι όπως η κρεβατοκάμαρα ή ο καναπές. Πρέπει να φαίνεται πλούσιο σε διακόσμηση.

Διακοσμήστε πλούσια το τραπεζάκι του σαλονιού.

  • Υπολογίστε ότι σε ένα κλασικό σε μέγεθος τραπεζάκι η μισή επιφάνεια θα πρέπει να είναι διακοσμημένη. Σε ένα μεγαλύτερο υπολογίστε να αφήσετε κενό το ¼.
  • 3 πράγματα είναι σημαντικό να υπάρχουν : 1 βάζο ή ένα γλαστράκι, βιβλία, 1 διακοσμητικό.
  • Τραπεζάκια με πολύ λεπτά πόδια και χωρίς ράφι από κάτω είναι ιδανικά για τα μικρά διαμερίσματα.
  • Τα μικροαντικείμενα προτιμήστε να τα συγκεντρώσετε σε έναν δίσκο που θα προσμετρηθεί ως 1 διακοσμητικό αντικείμενο για το τραπεζάκι.

DON’T Μην γεμίζετε το τραπεζάκι με τα χειριστήρια των ηλεκτρονικών συσκευών. Προτιμήστε να τα βάλετε στο έπιπλο της τηλεόρασης ή σε κάποιο αποθηκευτικό κουτί.

Εάν το τραπεζάκι σας είναι πιο κλασικό ή έχει γυάλινες επιφάνειες με αποθηκευτικό χώρο από κάτω τότε ο τρόπος είναι ένας.

Διακοσμήστε απλά ένα κλασικό τραπεζάκι σαλονιού.

DON’T Μην βάλετε συλλογές από νομίσματα, vintage φλιτζάνια ή οτιδήποτε κλασικό.

DO Τοποθετήστε μερικά βιβλία ή ένα ωραίο διακοσμητικό. Τίποτε άλλο. Ό,τι πιο λιτό τόσο πιο ωραίο. Η εικόνα κάτω από το τζάμι πρέπει να είναι απλή και σικάτη.

DO Εάν όλη η επιφάνεια είναι τζάμι τότε επάνω στο τραπέζι ξεχάστε τον κανόνα ότι το μισό πρέπει να είναι διακοσμημένο και θεωρήστε δεδομένο ότι μπορείτε να διακοσμήσετε μόνο το ¼ του χώρου μιας και από κάτω θα υπάρχουν επίσης διακοσμητικά.

 

via spiros soulis.com