Καλής Παναγιάς, Βέροια 59131

8 Γωνιές Διαβάσματος που θα Θέλετε να Φτιάξετε σε Κάθε σας Δωμάτιο


8 Γωνιές Διαβάσματος που θα Θέλετε να Φτιάξετε σε Κάθε σας Δωμάτιο
 

Θα σας εμπνεύσουν, θα σας δώσουν όμορφες ιδέες για να φτιάξετε τις δικές σας γωνιές διαβάσματος και θα σας βοηθήσουν να τελειώσετε επιτέλους εκείνο το βιβλίο που αρχίσατε και έχει μείνει στη μέση.

Αν έχετε μια άδεια γωνιά στο σπίτι σας που δεν ξέρετε τι να την κάνετε τότε σας έχουμε την τέλεια ιδέα. Φτιάξτε μια γωνιά διαβάσματος ακολουθώντας τις συμβουλές μας.

Ατμοσφαιρική γωνιά Βάψτε τον τοίχο πίσω από τη γωνιά σας σε κάποιο σκούρο χρώμα για να δημιουργήσετε ατμόσφαιρα. Έπειτα προσθέστε ένα ανοιχτόχρωμο χαλί για να δημιουργήσετε αντιθέσεις. Βάλτε μια άνετη πολυθρόνα στο σημείο και μια μικρή βιβλιοθήκη. Ένα καλάθι για να αποθηκεύετε σε αυτό μια κουβέρτα για εκείνες τις μέρες που κρυώνετε θα κάνει όλο τον χώρο να δείχνει πιο cosy.

 

Κρεμαστείτε από το ταβάνι Όχι εσείς, η πολυθρόνα σας. Μια κρεμαστή πολυθρόνα σίγουρα θα αναβαθμίσει μια βαρετή γωνιά. Βάλτε και μια βιβλιοθήκη από πίσω και δεν χρειάζεστε τίποτα άλλο. Το μόνο πρόβλημα είναι πως δεν μπορείτε να έχετε κάτι να πίνετε όσο διαβάζετε.

 

Σκανδιναβικό στιλ Δημιουργήστε την πιο cosy γωνιά. Μην βάλετε πολλά πράγματα. Μια καρέκλα καλυμένη με ένα γούνινο ριχτάρι, ένα τραπεζάκι, ένα χαλάκι και 2-3 μαξιλάρια πεταμένα πάνω στο χαλάκι μπορούν να δημιουργήσουν το τέλειο σκηνικό.

Πολύ χρώμα Μια ιδιαίτερη πολυθρόνα μπορεί σίγουρα να αλλάξει και να μεταμορφώσει μια βαρετή γωνιά. Γεμίστε την με διακοσμητικά μαξιλαράκια για έξτρα cosyness και δώστε χρώμα στην γωνιά βάφοντας τον τοίχο με ένα έντονο χρώμα. Ένα επιδαπέδιο φωτιστικό σαν αυτό της φωτογραφίας μπορεί επίσης να αναβαθμίσει έναν χώρο.

 

Σχέδιο πάνω σε σχέδιο Μπορείτε να συνδυάσετε ένα μαξιλαράκι με σχέδια, με ένα χαλί με άλλα σχέδια και μια ταπετσαρία με επίσης άλλα σχέδια. Το βασικό είναι να επιλέξετε παρόμοια χρώματα για να υπάρχει μια ομοιομορφία στον χώρο.

Άνετη πολυθρόνα Μια πολύ μεγάλη, άνετη πολυθρόνα θα σας χαλαρώσει πολύ, θα σας ηρεμήσει και θα σας βοηθήσει να διαβάσετε το βιβλίο σας χωρίς περισπασμούς. Βάλτε ένα φωτιστικό δίπλα της και ένα τραπεζάκι από την άλλη μεριά και είστε έτοιμοι για μαραθώνιους διαβάσματος.

 

Cosy στο υπνοδωμάτιο Αν έχετε λίγο επιπλέον χώρο στο υπνοδωμάτιο μπορείτε να δημιουργήσετε εκεί μια όμορφη γωνιά διαβάσματος. Απλά βάλτε μια πολυθρόνα, ένα τραπεζάκι, ένα χαλάκι και μερικά κάδρα στον τοίχο και απολαμβάνετε το διάβασμά σας εκτός κρεβατιού όπου κινδυνεύετε να σας πάρει ο ύπνος.

Δίπλα στην μπαλκονόπορτα Μπορείτε να δημιουργήσετε μια όμορφη γωνιά ακόμα και δίπλα στην μπαλκονόπορτα. Γεμίστε την γωνιά σας με φυτά για να νιώθετε ότι βρίσκεστε πιο κοντά στη φύση.

by spirossoulis

GALLERY